top of page
Burger Food Packaging

Spakiraj si
svoj marketinški paket.

Razumemo, da vzdrževanje konstantne prisotnosti na družbenih omrežjih zahteva vztrajnost in neprestano ustvarjalnost. Da si podjetje lahko poleg svoje dejavnosti vzame še dovolj časa za celovite marketinške dejavnosti je za podjetje pogosto veliko breme. Da pa so vsebine kakovostne pa mora imeti podjetje poleg marketinškga znanja tudi fotografsko, oblikovalsko in produkcijsko znanje na dovolj visokem nivoju.

  

Ravno zato vam ponujamo rešitev, ki temelji na časovni vezavi in vam omogoča, da se osredotočite na svoje delo, medtem ko mi prevzamemo skrb za vašo marketinško prisotnost, po naših standardih. 

Kaj smo vključili v paket

Po skrbnem premisleku smo za vas pripravili tri vrste paketov, pri vezavi za 12 mesecev pa je k paketu dodana storitev, ki si ji izberete sami.   

  • Tedenska marketinška vsebina:

Vsak teden vam pripravimo kakovostno marketinško vsebino, ki je v skladu z vašo blagovno znamko in cilji. To vključuje besedila, grafične elemente, fotografije in video posnetke.

 

  • Upravljanje družbenih omrežij:

Po vaši želji lahko mi prevzamemo nalogo objavljanja vsebine na vaših družbenih omrežjih ali spletnih straneh. Tako se lahko povsem osredotočite na svoje delo, medtem ko mi skrbimo za vašo prisotnost na spletu.

 

  • Pisanje strokovnih člankov v obliki bloga

Strokovni članki ali objavljanje novosti v vašem poslovnem svetu vam dviguje kredibilnost, vas iskalniki postavljajo na višje mesta in vam zviša frekvenco obikovanj na vaši spletni strani.  ​

  • Doslednost in konsistentnost

 Zagotovimo, da bodo vaša družbena omrežja vedno polna aktualnih vsebin, ki bodo privlačile vaše občinstvo. Sledimo našim standardom kakovosti, kar zagotavlja dosledno in učinkovito komunikacijo z vašimi sledilci.

KAJ S TEM PRIDOBITE

Optimizirajte stroške
Z izbiro marketinških paketov lahko optimizirate stroške svojih zaposlenih ali jih razbremenite, pri tem pa pridobite ekipo štirih izkušenih posamenzikov, kjer smo vsi strokovnjaki na svojem področju z več kot 15 letnimi izkušanjami..
 
Stabilnost in doslednost

Z izbiro 1-letne vezave se zagotavlja stabilnost vašega marketinškega proračuna in doslednost marketinških aktivnosti skozi celotno obdobje. To nam omogoča, da se popolnoma posvetimo vašemu projektu in zgradimo trdno marketinško strategijo, prilagojeno vašim ciljem.

 

Celovito marketinško rešitev

Naša ekipa strokovnjakov vam bo nudila celovito marketinško podporo vključno s strategijo, izvajanjem, spremljanjem in analizo rezultatov. Zanesljivo bomo skrbeli za vaše družbene medije, vsebinski marketing, oglaševanje, SEO in več, da dosežemo najboljše možne rezultate.

 

Učinkovitost in optimizacija

Z daljšo vezavo lahko temeljiteje načrtujemo vaše marketinške aktivnosti in optimiziramo kampanje na podlagi rezultatov. Sčasoma bomo prepoznali, kateri pristopi najbolj učinkovito dosežejo vašo ciljno občinstvo in prilagodili strategijo za maksimalen donos naložbe.

 

Poglobljeno poznavanje vašega podjetja

Z dolgoročno vezavo imamo več časa, da se temeljito seznanimo z vašim podjetjem, vrednotami in cilji. To nam omogoča, da ustvarimo marketinške kampanje, ki bodo resnično odražale vašo blagovno znamko in vzpostavile močno povezavo z vašimi strankami.

 

Vrhunska kreativnost

Naša agencija je znana po svoji kreativnosti in inovativnih rešitvah. Z dolgoročno vezavo bomo imeli priložnost razvijati izjemne marketinške ideje, ki bodo vaše podjetje izstopale iz množice.

 

Izjemne ugodnosti

Z izbiro vezave za 1 leto boste upravičeni do številnih ugodnosti in dodatnih storitev, ki bodo še dodatno okrepile vašo marketinško prisotnost.

SERVICE NAME

Describe the key features of the service and how users can benefit from it.

SERVICE NAME

Describe the key features of the service and how users can benefit from it.

SERVICE NAME

Describe the key features of the service and how users can benefit from it.

Why clics

Put clics to work. Invest your time where it's needed

Easy setup

Set it up once, and you're good to go. No hassle or code required.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Smart budgeting

With clics' budgeting system, you can rest assured your resources are spent wisely.

Performance-based budgeting

Dynamic resources allocation

Beautiful ads templates

Use clics epic design presets to match multiple platforms and formats.

Image ads 

Video ads 

Story ads

Interactive ads 

Features

From API integrations to powerful analytics - clics has it all.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Resources

The latest from clics

Our Clients

Why companies like clics?

"Ads performance increased -
Our budget didn't"

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Sam Whol
Demand Generation lead at ZoZ AI

Subscribe to our newsletter
to get all the updates and news about clics.

bottom of page