top of page
  • Content First

Festival zdravja Lekarne Ljubljana

Updated: Jan 11, 2023


Naročnik: Lekarna Ljubljana


Lekarna Ljubljana je največji javni lekarniški zavod v Sloveniji. Glavna dejavnost je preskrba z zdravili na recept in brez recepta ter svetovanje o pravilni in varni uporabi zdravil. Poleg lekarniške dejavnosti opravljajo še dejavnosti, ki vključujejo preskrbo s prehranskimi dopolnili, medicinskimi pripomočki ter opravljajo mentorsko, informativno in zdravstvenovzgojno izobraževalno dejavnost.


Elementi :

  • Kreativna produkcija

  • Izdelava scenarija

  • Snemanje na lokaciji

  • Video montaža

  • 2D animacija


Leto izvedbe: September 2022


Za naročnika Lekarna Ljubljana, ki je po dveh letih premora zaradi COVID ukrepov, na Kongresnem trgu v Ljubljani ponovno organiziral že 7. Festival zdravja, smo prevzeli snemanje video reportaže dogodka.

Naročnik je s festivalom skušal združiti vse, ki želijo s svojimi izdelki, storitvami in znanjem osveščati o bolj zdravem in kakovostnem življenjskem slogu. Hkrati pa so bile na voljo številne zanimive dejavnosti za otroke ter pester športni in kulturni program. S tem je naročnik sledil svojemu poslanstvu promocije zdravja v najširšem pomenu te besede.

Naš cilj je bil poustvariti vzdušje, ki je bilo prisotno na dogodku, hkrati pa ohraniti rdečo nit festivala, ki je bila skrb za zdravje in dobro počutje ljudi. Dogodek je potekal brezhibno, naša lastna ustvarjalnost in pristop pri snemanju in kasnejši montaži, sta bila pri naročniku odlično sprejeta. Video reportaža dogodka je bila predvajana na družbenem omrežju Facebook in YouTube strani.

Sočasno smo iz obstoječih posnetkov že pripravili napovednik za prihodnji, že 8. Festival zdravja.
20 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page