top of page
Dancer

VIZUALNE REŠITVE

Se želite unikatno predstaviti vaši ciljni publiki? Želite povečati prepoznavnost podjetja, lastne blagovne znamke, spletne trgovine? Želite okrepiti pojavnost in oglaševanje na družbenih medijih, pa nimate kakovostnih vizualnih vsebin? Ste Amazon prodajalec in bi želeli povečati spletno prodajo? 

Ustvarjamo vizualne vsebine (fotografija, fotomontaža, oglas, animacija, video) za različne kanale (spletna stran/trgovina in ostali spletni mediji, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, televizija, tisk). Vemo, kako pomembno je pripovedovanje zgodb. To počnemo na edinstvene načine s fotografijo, fotomontažo, infografikami, ilustracijami, animacijami in video posnetki.   

bg_edited.jpg
photot.png

FOTOGRAFIJA

Vsaka fotografija »govori« svojo zgodbo. 

Poznate tisti izrek, da je slika močnejša kot tisoč besed? Današnji kupci so vizualno zahtevni. Le nekaj sekund imamo na voljo, da z vizualno prezentacijo podjetja, izdelka, storitve pritegnemo pozornost ciljne publike. Vsaka fotografija lahko vodi vaše podjetje bližje k zastavljenem cilju.  

 

S fotografskimi storitvami naše agencije lahko poskrbite, da bo vsaka »beseda«, ki jo »izrečejo« vaše fotografije, slišana.  

PRODUKTNA FOTOGRAFIJA

OGLAŠEVALSKA FOTOGRAFIJA

FOTOGRAFIJA HRANE

PORTRETNA FOTOGRAFIJA

FOTOMONTAŽA

ps.png
bg_edited.jpg
glasses.png

IZDELAVA ANIMACIJ

Najboljši oglasi so tisti, ob katerih nimamo občutka, da so oglasi.

Predstavite vaš izdelek ali storitev na inovativen, privlačen in vabljiv način z dobro zasnovano animacijo. Animiran video običajno ni daljši od dveh minut in vsebuje kombinacijo besedila, slike in govora.

 

Animiran video pritegne pozornost ciljne publike hitreje in jo obdrži dlje časa kot statične slike. Preplet zanimive, kratke zgodbe z očarljivimi vizualnimi podobami bo poskrbela, da bo vašemu ciljnemu občinstvu prijetnejše pri ogledu in sprejemanju prodajnega sporočila.  

PREDSTAVITVENE ANIMACIJE

RAZLAGALNI VIDEO

ANIMIRANE GRAFIČNE ŠPICE

clapa.png

KREATIVNA VIDEO PRODUKCIJA 

Večina obiskovalcev spletnih strani si ogleda video pred branjem besedila.

Video je eden izmed najučinkovitejših sredstev za pritegnitev pozornosti, navdih ali izobraževanje gledalca. Vašemu podjetju omogoča učinkovito komuniciranje s ciljno publiko.

 

V prizadevanju za vrhunsko storitev in kakovost smo razvili lasten oddelek za video produkcijo. Ustvarjamo oglase za podjetja, izdelke, storitve, dokumentarne filme, 2D in 3D animacije, animirane videoposnetke … Vse več podjetij si prizadeva, da video vsebine vključi v svoj marketinški plan in izvaja kontinuirane aktivnosti skozi celo leto. Tu smo za vas, da vam pripravimo video strategijo, izvedemo produkcijo in poskrbimo za marketing. 

pr.png

KORPORATIVNI VIDEO

PREDSTAVITVENI PRODUKTNI VIDEO

VIDEO Z VPLIVNEŽI

VIDEO Z UPORABNO VSEBINO - NAPOTKI ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE, KUHARSKI RECEPTI …

ANIMIRANI VIDEO

SNEMANJE DOGODKOV

brash.png

GRAFIČNO OBLIKOVANJE 

Zaupajte vizualno podobo vašega podjetja ali blagovne znamke odlični ekipi grafičnih oblikovalcev, ki se bo projekta lotila z znanjem in izkušnjami.

Celostna podoba je prva stična točka strank z vašim podjetjem in hkrati močno gonilo uspeha, saj v kupcu zbudi različna čustva. Če želimo, da si ljudje zapomnijo vaše podjetje ali blagovno znamko in ustvarijo zaupanje, je skladnost ključna. Dosledna uporaba vseh CGP elementov v tiskanem in digitalnem gradivu, gradi in ohranja vašo integriteto.

 

Z multidisciplinarnim naborom veščin v naši interni oblikovalski ekipi se lahko lotimo različnih oblikovalskih projektov, npr. celostne prenove grafične podobe, oblikovanja logotipa, tiskovin, katalogov, digitalnih oglasov, spletne strani, vizualnega materiala za družbene medije in drugih materialov.

 

Naj vam prioblikujemo "waw" faktor!

ZASNOVA CELOSTNE GRAFIČNE PODOBE

OBLIKOVANJE TISKOVIN

OBLIKOVANJE OGLASOV

OBLIKOVANJE INFOGRAFIK

OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI/TRGOVIN

OBLIKOVANJE E-COMMERCE OGLASOV

OBLIKOVANJE BANNERJEV IN OSTALIH SPLETNIH MATERIALOV

ai.png
bottom of page