top of page
Content First

Korporativni video INTER MAK

Updated: May 26, 2023


Naročnik: Inter Mak d.o.o.


Inter Mak je družinsko podjetje, ki deluje na področju transporta in logistike (organizacija in izvajanja prevozov v mednarodno cestnem prometu), hkrati pa je lokalno prisoten v gostinsko turistični dejavnosti, v upravljanju ima gostinski lokal v Podčetrtku. Poleg lastnega voznega parka ponuja tudi storitve prodaje in popravila rabljenih tovornih vozil in gradbenih strojev ter čiščenje in pranje avtomobilov v lastni avtopralnici.


Elementi:

  • Razvoj spletne strani (UX), prodajni teksti

  • Razvoj spletne trgovine (UX), prodajni teksti SEO optimizacija

  • Kreativna zasnova

  • Video produkcija korporativnega videa


Leto izvedbe: Avgust 2022


Podjetje Inter Mak spletne strani še ni imelo, zato smo projekt najprej začeli z analizo obstoječega stanja. Na podlagi informacij, ki smo jih pridobili od naročnika, smo pripravili zasnovo nove spletne strani. Fokusirali smo se na strukturo, ki omogoča enostavnost, preglednost in hitro navigacijo, hkrati pa prilagojenost najnovejšim trendom. Na prvo mesto smo postavili prilagojenost za mobilno različico (telefon, tablice) in nato za “desktop” različico.


Osnovni namen spletne strani je bila smiselno in učinkovito strukturirana, celovita ter SEO optimizirana spletna stran, ki bo pripovedovala zgodbo podjetja s povsem novimi in unikatnimi vsebinami (produktne fotografije in video), hkrati pa prepričala z odlično uporabniško izkušnjo.


S predstavitvenim korporativnim videom smo skušali z zanimivim izborom kadrov in animacijami nazorno prikazati vozni park tehnološko naprednih vozil ter način dela v podjetju.

Inter Mak je že aktivno uporabljal Facebook kanal, zato smo produktno–prodajni korporativni video vključili tako na to mesto kot tudi naYouTube kanal.




19 views0 comments

Comments


bottom of page