top of page
Content First

Prenova celostne grafiče podobe ReproKolinska

Updated: Jan 11, 2023


Naročnik: ReproKolinska d.o.o.


Podjetje ReproKolinska je specializirano za proizvodnjo surovin za pekarsko in slaščičarsko industrijo ter prodajo komplementarnega trgovskega blaga.


Elementi:

  • Prenova celostne grafične podobe

  • Oblikovanje tiskovin (dopisni list, kuverte, vizitke, poslovna mapa …)

  • Oblikovanje prodajno - marketinškega materiala (embalaže, darilne vrečke, majice, usmerjevalne table …)

  • Oblikovanje marketinškega materiala za sejme (promocijsko stojalo, namizni napisi, zastavica …)

  • Oblikovanje podpisa v elektronski komunikaciji


Leto izvedbe: September 2022


Podjetje ReproKolinska se je odločilo za celovito prenovo grafične podobe. Podjetje je že imelo obstoječi logotip, a so ga zaradi zastarelosti želeli osvežiti in nadgraditi. Želja naročnika je bila modernejša in profesionalna podoba, a še vedno enostavna in prepoznavna med svojimi obstoječimi kupci.

Skupaj z lastnikom podjetja smo prišli do enotnih želja in ciljev, nato pa smo se lotili oblikovanja. Pripravili smo več različic logotipa ter tipografijo, ki je bila v harmoniji z že obstoječim logom in podjetjem. Pri zamisli in oblikovanju CGP smo dali poudarek na pomembno sestavino, to je barva. Ker je podjetje, ki je v pekarski in slaščičarski branži, je bil logičen korak v ospredje postaviti prepoznavno zlato-rumeno barvo, ki odraža barvo klasja in barvo kruha, saj ta odraža sončnost, prijaznost a tudi resnost.

Naročnik komunicira s svojimi strankami tako preko tradicionalnih kot digitalnih kanalov, zato smo oblikovali tiskovine (dopisni list, kuverte, vizitke, poslovno mapo …) in podpis za elektronsko pošto. Pripravili smo še promocijski material – majice, zastavico, promocijsko stojalo in darilne vrečke.




12 views0 comments

Comentarios


bottom of page